22 mrt

Open slagwerkavond Oranje Garde

De jeugd van Slagwerkkorps Oranje Garde uit Klundert houdt a.s. vrijdagavond 24 maart een open avond in het clubgebouw aan de Molenvliet. Vanaf 18:30u zijn ouders en kinderen welkom om te komen kijken en mee te doen met de muzikanten van het jeugdkorps.

Deze avond is de afsluiting van een lesproject in groep 5 van Het Bastion. Die kinderen hebben op school 10 weken een uur muziekles gekregen in nauwe samenwerking met de school en Oranje Garde. Op deze open avond kunnen de kinderen (en de ouders) zien wat er nog meer mogelijk is. Natuurlijk zijn ook kinderen van andere basisscholen van harte welkom. Het is niet voor niets een open avond.
De huidige jeugdgroep zal laten zien en horen wat ze al kunnen en de kinderen mogen natuurlijk ook meedoen op de verschillende instrumenten. Verder is er veel informatie te krijgen en wordt het nieuwe opleidingsplan uitgelegd. Oranje Garde werkt tegenwoordig met een professionele muziekdocent zodat de kinderen verzekerd zijn van een goede muzikale basis. Maar muziek is niet het enige,… Oranje Garde – en ook de jeugd – doet de optredens buiten waar complete shows worden gegeven. Dat maakt het slagwerkkorps zo bijzonder. Muziek en beweging gaan samen en met de hele groep wordt uiteindelijk een optreden uitgevoerd.

Op de open avond is dit allemaal te zien en te horen. Kinderen vanaf 7 á 8 jaar zijn welkom om met de ouders naar deze avond te komen. Vanaf 18:30u tot 20:00u in clubgebouw ’t Gardenest aan de Molenvliet 7a (achter de sporthal) in Klundert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.