13 mei

Club van het jaar

Begin vorig jaar kwam ons levensWERK op SLAG tot stilstand door het Coronavirus. Dit kwam, net als voor iedereen als een donderSLAG bij heldere hemel. Geen repetities meer op de donderdagavond, geen gezellige onderonsjes na afloop maar vooral SLAGWERKloos thuisblijven. Onze instructeur zorgde gelukkig wel voor WERK in uitvoering thuis wat de pijn enigszins verzachte. Net als alle verenigingen hopen we snel weer aan de SLAG te kunnen gaan want er is voor ons uitgestelde jubileum nog voldoende WERK aan de winkel! We willen enthousiast en goed beSLAGen ten ijs komen tegen die tijd en zullen er alles aan doen om muzikale kunstWERKen ten tonele te brengen. Dit jubileumfeest is als een kroon op 75 jaar WERK!

Hopelijk kunnen we door de verkiezing Club van het Jaar er nog meer WERK van maken en op muzikaal gebied onze SLAG slaan!

Nadat je het formulier ingevuld hebt krijg je een mail om je stem te bevestigen. Alleen bevestigde stemmen tellen mee.
Stemmen kan tot 24 mei. Alvast bedankt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.