13 dec

Klundert bij Kaarslicht

kaarslicht

Het laatste optreden van het jaar is in de eigen woonplaats. Voor de vijfde maal wordt Klundert vol gezet met 10.000 kaarsjes in glazen potten. De straatverlichting gaat uit en zo wordt een mooie kerstsfeer gecreëerd. De hele vereniging komt in actie, dus dat betekend een drukke avond. Het jeugdkorps gaat voorop in de verlichte optocht. Zij hebben hiermee het mooiste uitzicht op het sprookjesachtig verlichte centrum. Als ze vertrekken kijken de leden van het korps elkaar aan. Dat klinkt goed,…

Het slagwerkkorps sluit de stoet. Na de opening volgen nog twee miniconcertjes op een klein podium in de Kerkring. Gelukkig is de regen gestopt en als de jeugd begint staat het publiek rijen dik achter de dranghekken. De jeugd laat een flink deel van hun repertoire horen en ze spelen lekker enthousiast en onbevangen.

Later op de avond is het korps zelf aan de beurt. Het is dan iets rustiger omdat veel mensen vanwege de kou toch de binnenactiviteiten hebben opgezocht, maar toch is er nog enthousiast publiek. Ondanks de kou spelen en dansen de muzikanten toch vol vuur.

Een gedachte over “Klundert bij Kaarslicht

  1. Klundert bij kaarslicht 2016.
    Blijkt op 17 december te zijn.
    Hoe laat begint dat? Ik kan nergens het programma vinden, wil wel graag komen kijken. Weet ook de weg daar niet, dus wat is de beste plek om te parkeren?

    Vriendelijke groet, c. Bakx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.