6 mrt

2021 Oranje Garde 75 jaar ! (maar we vieren het iets later)

Opgericht in 1946 wordt het jaar 2021 voor Oranje Garde een bijzonder jaar. Het jaar van het 75 jarig jubileum. Ondanks dat de maatregelen rondom COVID-19 het nog onzeker maken hoe we hier aandacht aan kunnen besteden, willen we dit natuurlijk niet met stille trom voorbij laten gaan.

We hadden gehoopt om in oktober een muzikale jubileumavond te kunnen organiseren, maar nu we al bijna 5 maanden in een lockdown zitten en niet kunnen repeteren hebben we besloten om dit uit te stellen naar zaterdag 21 mei 2022. Ook dan zijn we nog steeds 75 jaar en hopelijk zijn dan de maatregelen dermate versoepeld dat we er ook echt een mooi feestje van kunnen maken. Hopelijk met veel vrienden en belangstellenden.

Misschien kunnen we rond onze verjaardag – 1 juli – nog iets doen, maar voorlopig moeten we echter pas op de plaats maken om met elkaar de coronapandemie eronder te krijgen. We leven in het besef dat de gezondheid van ons allen het belangrijkste is. Belangrijker dan een feestje. Dat komt later wel.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.