Avond4daagse – 2021

Home Edition maakt van Avond4daagse een verantwoord feestje

Even leken de coronamaatregelen roet in het eten te gooien. Maar met een unieke editie kan hét wandelfeest voor kinderen en volwassenen toch doorgaan. Tussen 29 maart en 30 juni 2021 kunnen zij in Klundert hun eigen Avond4daagse lopen. Volledig coronaproof. Slagwerkkorps Oranje Garde organiseert samen met Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN) en eRoutes deze bijzondere editie. Met een speciale app lopen de kinderen hun eigen routes op hun eigen moment. Zo wordt drukte en groepsvorming voorkomen. En na afloop wacht de natuurlijk de medaille.

Bij een normale Avond4daagse krijgt u de speciaal geproduceerde Klundert medaille voorzien van jaartal en lint.
Bij de Home Edition kunt u ook kiezen voor de cijfermedaille van de KWBN. Welke vindt u het mooist…?

Medaille Klundert

 

Medaille KWBN

 

Eigen routes
Na inschrijving kunnen deelnemers gebruik maken van de Avond4daagse-module in de app eRoutes. Deze app maakt routes vanaf een zelf te bepalen punt en afstand. Dit zijn zogenaamde ‘ronde routes’, dus het eindpunt is hetzelfde als het startpunt. De app houdt bij waar en hoeveel de deelnemers lopen. En verrast ze onderweg met leuke berichten!

Groot succes
KWBN introduceerde de Avond4daagse – Home Edition vorig jaar voor het eerst. Ook toen was Avond4daagse Klundert van de partij. Landelijk namen in 2020 bijna 60.000 deelnemers deel. Het leverde vele enthousiaste reacties op en een compliment van de staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Kies je eigen wandelmoment
Om te voorkomen dat veel deelnemers tegelijk gaat lopen, kunnen deelnemers wandelen tussen 29 maart en 30 juni 2021. Om er wel een prestatie van te maken, moeten ze de vier wandeldagen in twee weken afleggen. Verder staat het moment van wandelen vrij. Dus (anders dan de naam doet vermoeden) mag er dit jaar ook overdag gelopen worden. Bovendien kunnen de lopers zowel doordeweeks als in het weekend de wandelschoenen aantrekken.

Aanmelden
Inschrijven is mogelijk via https://www.eroutes.nl/nl/avond4daagse/klundert. Deelname kost €6,50. Inschrijving vindt dit jaar niet centraal via school of sportvereniging plaats, maar ouders/verzorgers schrijven zichzelf en hun kinderen in. Er kan gekozen worden uit drie afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. En de welverdiende Avond4daagse medaille ontvang je automatisch thuis. Wil je eerst meer informatie? Bezoek dan www.avond4daagse.nl.

Nadere informatie
https://www.facebook.com/A4DKlundert