8 mrt

De nieuwe website opent helaas met een triest bericht!

pascal

Oplettende bezoekers van onze website hadden het al wel gezien. Sinds september vorig jaar was de site niet meer bijgewerkt. En dat klopt natuurlijk niet. Wij zijn gewend dat we regelmatig nieuws presenteren en de jaarwisseling is ook altijd een moment om de website weer te voorzien van nieuwe informatie over het komende jaar. Dat is allemaal niet gebeurd en dat heeft helaas een goede reden.

Onze webmaster, Pascal Weijts uit Halsteren, heeft namelijk vanaf het najaar van 2014 nagenoeg onafgebroken in het ziekenhuis gelegen. Hij was daar vanwege problemen met zijn hartafwijking. Uiteindelijk is Pascal op dinsdag 3 maart op bijna 38 jarige leeftijd, hieraan overleden.

Pascal heeft onze vereniging in maart 2007 op het world-wide-web gezet. Hij heeft de site gemaakt en bijgehouden. Wij maakten de teksten en Pascal zorgde er steeds weer voor dat alles keurig op de site kwam. Met de door hem gemaakte site heeft onze vereniging veel gemakkelijker een brede bekendheid gekregen en dat heeft zeker ook bijgedragen aan de ontwikkeling van de vereniging in de afgelopen jaren.

Natuurlijk is ook de uitstraling van de site regelmatig toe aan vernieuwing. Na een tussentijdse opfrisbeurt enkele jaren geleden, waren we in de vereniging al druk aan het brainstormen over een grote maker-over en inmiddels hadden we een opzet klaarliggen. Helaas kon Pascal die niet meer maken.

Gelukkig kunnen we nu toch onze nieuwe website presenteren. Een compleet nieuwe, moderne look met veel informatie en foto’s.

Eigenlijk moet zoiets groots gepresenteerd worden, maar nu past ons slechts bescheidenheid. De presentatie van deze nieuwe site dragen wij dan ook graag op aan Pascal Weijts. Webmaster van 2007 t/m 2015. Wij wensen zijn ouders, broers en overige familieleden en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.