1 jan

Een nieuw muzikaal jaar…

newyear

Langs deze weg wil het bestuur en leden van Slagwerkkorps Oranje Garde iedereen die dit leest een gezond, gelukkig en vooral muzikaal 2015 toewensen.

Onze muzikanten gaan het nieuwe jaar vol nieuwe energie in. We hebben volop plannen en de eerste optredens staan al op de agenda. De meest in het oog springende is natuurlijk het weekend in mei naar Guldental in Duitsland. Verder hopen we een aantal organisaties ervan te kunnen overtuigen dat ze met onze nieuwe show “Percussion Moves” een mooi en verrassend product in huis halen voor hun taptoe.

De jeugd trapt het jaar af met een nieuwjaarslimonadeborrel op woensdagavond 7 januari. Ook de ouders en broertjes en zusjes zijn hier welkom. De jeugd heeft vorig jaar voor het eerst geproefd aan het fenomeen “mars- en showband” en de jongens en meisjes willen meer,… Daar gaan we dit jaar aan werken.

En verder hopen we dat we met ons enthousiasme nieuwe leden kunnen werven voor zowel de jeugdgroep als het korps.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.