5 jul

Herinnering aan Toos Ardon

Iets meer dan 8 jaar nadat haar man, Piet Ardon in de functie van voorzitter is overleden hebben we afgelopen week afscheid moeten nemen van Toos.

Toos heeft niet alleen jaren naast Piet gestaan die mede daardoor zijn rol als hopman, secretaris en voorzitter met grote toewijding heeft kunnen vervullen, maar Toos heeft ook zelf jarenlang veel inzet getoond voor de Oranje Garde. Als leidster en “moeder” van de majorettes heeft zij veel werk verricht voor en achter de schermen wat zo belangrijk is binnen een vereniging. Maar ook bij talloze andere activiteiten binnen de club was Toos zeer betrokken.

Toos en Piet hebben elkaar leren kennen bij de Oranje Garde en de “Garde” heeft een groot deel van hun leven bepaald. We zullen Toos blijven herinneren als iemand met een groot hart voor de samenleving en de Oranje Garde in het bijzonder.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.