30 apr

Uitslag Rabobank Clubkas Campagne

clubkas_campagne_logo

De uitslag van de Rabobank Clubkas Campagne is bekend. Onze vereniging heeft het mooie bedrag van bijna 640 euro mogen ontvangen van de Rabobank. Dit geld zal gereserveerd worden om in 2016 weer een mooie taptoe in Klundert te organiseren. Het is een mooi startkapitaal voor dit evenement, maar helaas nog lang niet genoeg. Daarom zullen we de komende tijd actief sponsoren gaan werven om de taptoe financieel verder mogelijk te maken.

Dank aan alle leden van de Rabobank die op ons gestemd hebben. Wij hopen dat u bij een volgende gelegenheid weer aan ons denkt !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.