6 jan

2021 Oranje Garde 75 jaar !

Opgericht in 1946 wordt het jaar 2021 voor Oranje Garde een bijzonder jaar. Het jaar van het 75 jarig jubileum. Ondanks dat de maatregelen rondom COVID-19 het nog onzeker maken hoe we hier aandacht aan kunnen besteden, willen we dit natuurlijk niet met stille trom voorbij laten gaan.

In de eerste maanden verwachten we nog weinig te kunnen organiseren, maar we gaan plannen maken om op zaterdagavond 9 oktober in een mooie muzikale jubileumavond dit jubileum te kunnen vieren. Hopelijk met veel vrienden en belangstellenden.

In de loop van dit jaar zullen we meer bekend maken. Voorlopig moeten we echter pas op de plaats maken om met elkaar de coronapandemie eronder te krijgen. We leven in het besef dat de gezondheid van ons allen het belangrijkste is. Belangrijker dan een feestje. Maar stiekem hopen we natuurlijk wel dat 2021 een prachtig jaar wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.