23 apr

Oranje Garde en Corona

Het Coronavirus raakt de hele samenleving hard en dus ook Oranje Garde. In navolging op de maatregelen van de overheid en de adviezen van onze muziekbond, de KNMO, heeft het bestuur van Oranje Garde moeten besluiten om alle activiteiten tot 20 mei af te lassen.

Voor evenementen geldt de datum van 1 september. Naast het vervallen van lessen en repetities betekent het ook dat alle optredens tot die tijd komen te vervallen (zie agenda).

Zo hebben we moeten besluiten dat taptoe Klundert van 6 juni niet door gaat. Ook de avond4daagse van 23 t/m 26 juni kan helaas niet doorgaan. Voor die avond4daagse zoeken we nog naar mogelijkheden later dit jaar. De taptoe zal in 2020 niet meer plaatsvinden. Ook de bingo avonden van 4 april, 9 mei en 13 juni zullen niet doorgaan.

De maanden mei en juni vormen voor Oranje Garde het hoogseizoen en ook dit jaar stonden er veel  leuke optredens op de agenda. Een hele winter werken we weer naar zo’n nieuwe periode toe en het is natuurlijk erg jammer dat dan alles plotsklaps wegvalt. Erg vervelend, maar veel belangrijker is de gezondheid van iedereen en we hopen dan ook dat iedereen gezond mag blijven zodat we in de toekomst weer van mooie muziek en show kunnen genieten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.