7 sep

Het tweede deel van 2016 gaat van start,…

Na een druk voorseizoen met een geslaagde taptoe en avondvierdaagse en leuke optredens gaan we nu beginnen aan het tweede deel van 2016. We hebben weer volop plannen,…
Er zijn een paar optredens bijgekomen. Deze keer ook in Klundert en dat is leuk. De Klundertse bevolking ziet ons niet zo veel. Bij de opening van de Mauritshof en bij het gezamenlijke jubileum van Spido en het Rooie Paerd zullen wij de muzikale begeleiding verzorgen. Verder staat eind september inmiddels de Reuzenstoet in Lokeren vast op de agenda. Een erg leuke stoet met enthousiaste mensen. Natuurlijk is er weer een dagje Efteling met de hele club en we hebben ons een uitdaging gesteld,…

Op 5 november gaan we met onze splinternieuwe slagwerkshow “Love to Hear Percussion” naar het showconcours in Schiedam. Daarvoor moet er nog hard gewerkt worden om dit product “wedstrijdklaar” te krijgen.

Verder zijn de voorbereidingen achter de schermen in volle gang voor het try-out concours “pre-WMC” op 27 mei volgend jaar. Dat moet een groot spektakel worden. Groter dan een taptoe,… En – heel belangrijk – we gaan in oktober starten met slagwerklessen op school.
Corné Pas gaat op Het Bastion muziekles verzorgen. Groep 5 zal een half jaar lang elke week een uur te maken krijgen met slagwerkmuziek.

En inmiddels raakt ook de agenda voor 2017 alweer gevuld. Na de taptoe in Hendrik-Ido Ambacht op Koningsdag is afgelopen weken ook de Taptoe Breda definitief geworden.

Volop plannen dus,… tijd om aan de slag te gaan !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.