23 apr

Oranje Garde op Taptoe voor Kika

Ons slagwerkkorps heeft op 23 april een bijzonder optreden gehad. Bijzonder in meerdere opzichten. Ten eerste natuurlijk het goede doel wat aan deze taptoe was verbonden – Kika.
Ten tweede de mooie deelnemerslijst van grote en bekende korpsen. Het voelt goed om daar bij te zijn. En ten derde, de première van onze nieuwe show “Love to Hear Percussion”.

12376220_1252551294758608_7748544865292907943_n

Afgelopen maanden is er hard gewerkt om de nieuwe muziek en choreografie in te studeren. Dat bleek nog niet eenvoudig. De nieuwe instructeur die in oktober bij ons is begonnen heeft de muzikanten flink uitgedaagd en er moest hard gewerkt worden.
Op deze avond in Nijmegen moest het allemaal samenkomen in de eerste uitvoering.

Door verschillende omstandigheden konden we helaas niet compleet zijn. Gelukkig konden we voor een belangrijke positie een invaller inzetten, maar het is natuurlijk geen ideale omstandigheid voor een première. na een ietwat “valse start” kwam het in het tweede deel toch goed en hebben we een leuk eerste optreden weggezet.

Muzikaal was dit zeker een geslaagde avond. Voor de organisatie telde natuurlijk het resultaat voor het goede doel. Door het lage aantal bezoekers viel dat zwaar tegen. De organisator moest helaas bekendmaken dat er nog geen cheque uitgeschreven kon worden. Hopelijk lukt het hem bij een volgende editie wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.