3 jan

In 2016 weer Taptoe in Klundert !!

Aankondiging1

Na de succesvolle taptoe in 2014 zijn we blij u te kunnen melden dat het wederom gelukt is om een grootse taptoe te gaan organiseren in Klundert. Met dank aan de sponsoren, want zonder die financiële hulp is het simpelweg onbetaalbaar.

Op zaterdagavond 21 mei 2016 zal het evenemententerrein aan de vestkant in Klundert weer volstaan met muzikanten van verschillende showbands uit Nederland. Het programma wordt nu samengesteld maar twee deelnemers kunnen we u natuurlijk al melden:

Jeugdkorps Oranje Garde
Onze jeugdgroep zal geheel zelfstandig een leuke slagwerkshow brengen. In 2014 was deze groep net nieuw en dus kunnen ze straks al hun ervaringen van de afgelopen twee jaar laten zien en horen.

Slagwerkkorps Oranje Garde
Onze seniorengroep is al volop aan het repeteren op een splinternieuwe taptoeshow. De titel is “Love to hear Percussion”. De inhoud is compleet anders dan wat u tot nu toe van ons gezien heeft met speciaal voor de groep geschreven muziek en showarrangementen.

Kijk voor meer informatie regelmatig op deze site. Later volgt meer informatie over het complete programma, de kaartverkoop e.d.

Kijk en like ook op de speciale Taptoe Facebookpagina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.