24 okt

Streetparade in de Efteling

Efteling

Al vaker is Slagwerkkorps Oranje Garde in de Efteling te gast geweest, maar nog nooit met zoveel muzikanten. Behalve de voltallige seniorengroep was ook de jeugd op volle sterkte aanwezig waardoor er maar liefst met 23 muzikanten door het park gelopen kon worden.

Zoals gebruikelijk zit er aan dit gratis dagje uit een verplichting om tweemaal een streetparade door het park te lopen. Dat voelt overigens niet zo, want het is voor een muzikant leuk om door een druk bezocht pretpark te lopen. Als eerste gingen we met de complete groep – jong en oud – door het park. De tweede ronde was alleen voor de jeugd die daarmee hun eerste eigen streetparade hebben gelopen. Compleet met Mitchel op de nieuwe tomset liepen ze het hele park door.

Op onze facebookpagina staan veel foto’s van deze leuke dag.

Fotoserie 1

Fotoserie 2

Één minpuntje,… het was het laatste optreden waar onze Emmy bij was. Zij gaat na zeven jaar slagwerk aan de saxofoon. Erg jammer, maar ze heeft het goed overdacht en we wensen haar daar heel veel succes bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.