6 sep

Taptoe Nieuwkuijk

ddd

Na de zomerstop stond al snel het eerste optreden op de agenda. Eigenlijk een dubbel optreden omdat we deze dag ook uitgenodigd waren bij de Airbornetocht in Oosterbeek. We kunnen maar op één plek gelijk zijn en dus viel de keuze dit jaar op de taptoe. Natuurlijk willen we onze nieuwe show “Percussion Moves” graag laten zien. Bovendien is er in Nieuwkuijk een jury die de optredens beoordeeld.

Na een rondgang door de wijken komen we bij een gezellig taptoeterrein aan. Vele kraampjes maken de aankleding compleet en er heerst een gezellige sfeer. Ons optreden gaat heerlijk ontspannen en dat geeft het beste resultaat. Voor ons gevoel liep het echt probleemloos. Het applaus van het publiek bevestigt dat ook. Ook hier hebben we weer laten zien dat een slagwerkkorps een leuke show neer kan zetten.

Ook de jury is het hiermee eens en geeft ons de derde plaats van de showkorpsen die avond. Een mooie opsteker voor de groep en een bevestiging dat we best mee kunnen draaien in de taptoewereld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.