27 sep

Jeugdoptreden op Dress Red Day

redress

De Hartstichting organiseert een “Dress Red Day”. Iedereen in het rood gekleed om aandacht te vragen voor de werkzaamheden van de stichting. De Klundertse afdeling houdt de hele dag open huis op de vlonders in het centrum en daar treedt ons jeugdkorps ’s-middags ook op.

Eerst wordt er gemarcheerd in een rondje Voorstraat – Molenstraat en daarna is er een miniconcert op de vlonders. Het hele repertoire wordt gespeeld en het winkelend publiek blijft toch even kijken en luisteren. De jeugd is enthousiast en de nummers klinken goed. Ondanks de jonge leeftijd zit er steeds meer volume in de groep. Een gevolg van de toenemende ervaring en vertrouwen van de groep met het muziek maken en optreden voor publiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.